Om oss

Reklambyrån Samagaio Communications grundades 2006. Då de flesta marknader idag upplever en hård konkurrens är det extra viktigt att kunna sticka ut – att synas helt enkelt. Många mindre företag har idag inte alltid kompetens, resurser eller tid att anlita en reklambyrå och försöker ibland sköta detta på egen hand. Det var här jag såg ett behov och därför kan jag tillsammans med er hjälpa till på ett kostnadseffektivt sätt med olika tjänster. En naturlig partner som förstår ert behov utan att det tar för mycket tid eller pengar från er.

En lokal reklambyrå i Svedala

Samagaio Communications verkar främst på en lokal marknad i sydvästra Skåne med bas i Svedala. Här finns mångårig kunskap och erfarenhet när det gäller allt från grafisk formgivning, marknadsföring till produktion av annonser, trycksaker och hemsidor. På senare år har en naturlig utveckling skett och jag kan nu också bistå med tjänster nära knutna till e-handel, sociala medier och sökmotoroptimering. Tack vare att Samagaio Communications är ett mindre företag hålls också kostnaderna nere vilket kommer dig som kund till nytta. Genom att lyssna på ditt behov och sätta mig in i din situation och din marknad kan vi tillsammans lättare komma fram till en lösning som passar dina behov.

Idag är det allt viktigare att synas ordentligt då de kanalerna att nå ut i är många och konkurrenterna ännu fler. Känner du att ditt företag vill komma vidare är du välkommen att kontakta mig för ett förutsättningslöst möte där vi tittar närmare på vad jag kan göra för dig!

Vad är ”Samagaio”?

Namnet Samagaio [sammagai:jo] är ett portugisiskt släktnamn. Valet av namn var enkelt och anledningen namnets unikatet samt att det sticker ut i det stora ”byråbruset”.