Samagaio Communications startade i januari 2006. Då de flesta marknader idag upplever en hård konkurrens är det extra viktigt att kunna sticka ut – att synas helt enkelt. Många mindre företag har idag inte alltid resurser och tid att anlita någon reklambyrå och väljer att sköta saker och ting på egen hand. Här såg vi ett behov och därför finns vi – som en naturlig partner utan att det ska ta för mycket tid och pengar från er.

Samagaio Communications verkar på en lokal marknad och har mångårig kunskap bakom sig när det gäller allt från grafisk formgivning, marknadsföring till produktion av annonser och trycksaker.

På senare år har vi utvecklat oss och arbetar nu också med e-handel och sociala medier. Tack vare att vi är ett litet företag håller vi också kostnaderna nere vilket kommer dig som kund till nytta. Genom att lyssna på ditt behov och sätta oss in i din situation och din marknad kan vi lättare presentera en lösning som passar dina behov.

Idag blir det allt viktigare att kunna synas ordentligt då medierna är många och konkurrenterna ännu fler. Så sluta imponeras av dina konkurrenter och gör något åt det! Första steget är taget, nästa är att kontakta oss!

Namnet Samagaio [sammagai:jo] är ett portugisiskt släktnamn. Valet var enkelt och anledningen är att namnet är unikt och sticker ut i det stora “byråbruset”.